Ngjarje

Lajmet dhe Ngjarjet

19.07.2018 | Ngjarje

10.05.2018

FES, Zyra e Prishtinës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës organizoi përsëri këtë vit shkollën e…


më shumë

03.07.2018 | Ngjarje

Temat: Programe rajonale

 

Më tepër se pesëdhjetë të rinj nga rajoni kanë marrë pjesë këtë vit në Kampin Veror Rinor në temën “Perspektivat…


më shumë

29.06.2018 | Ngjarje

" Together in Europe"


më shumë

01.06.2018 | Ngjarje

Wednesday, 23.05.2018 - Wednesday, 23.05.2018 - Hotel Emerald | Ngjarje

16.05.2018 | Ngjarje, Publikimet

“Barazia ka rëndësi!”

Friedrich-Ebert-Stiftung, së bashku me Center for Social Research Analitika, prezentojnë një raport për pabarazinë në Evropën…


më shumë

Wednesday, 23.05.2018 - Wednesday, 23.05.2018 - Hotel Emerald | Ngjarje

Siguri Sociale – Zhvillim Ekonomik – Punë dhe Jetë të Dinjitetshme


më shumë

Thursday, 10.05.2018 - Friday, 11.05.2018 - Muzeu i Prishtinës | Ngjarje

Tuesday, 01.05.2018 - Thursday, 03.05.2018 - Prishtinë | Event, Ngjarje

Friedrich Ebert Stiftung zyra në Prishtinë, Kosovë, Spirit of Football (SoF) , Cross Cultural Project Association (CCPA) dhe Federata e Futbollit të…


më shumë

Thursday, 07.12.2017 - Friday, 08.12.2017 | Ngjarje

FShC Prishtinë është mbajtur më 7- 8 dhjetor 2017 në Prishtinë, Kosovë, duke tubuar anëtarë të shoqërisë civile nga i gjithë rajoni për të diskutuar…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Kosovo

Rr. Pashko Vasa 23
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+381 (0) 38 600 108
info(at)fes-kosovo.org

Publikimet më të reja

Kthehu në fillim