Ngjarje

Lajmet dhe Ngjarjet

26.05.2024 | Ngjarje

Friedrich Ebert Stiftung (FES) organizoi dhe zhvilloi Akademinë Politike të 14-të nga 26 deri më 31 maj 2024.


më shumë

21.05.2024 | Ngjarje

Më 21 maj 2024, Friedrich Ebert Stiftung (FES) dhe Demokraci për Zhvillim (D4D) organizuan Salonin e së Martës në librarinë Dukagjini, me fokus në…


më shumë

15.05.2024 | Ngjarje

03.05.2024 | Ngjarje

Më 30 prill 2024, Friedrich Ebert Stiftung (FES), në bashkëpunim me Demokraci për Zhvillim (D4D), organizoi Salon e së Martës në Librarinë Dukagjini.


më shumë

04.04.2024 | Ngjarje

Gjatë fundjavës së 20-21 prillit 2024, në Gjakovë, Friedrich-Ebert-Stiftung organizoi Punëtorinë e Avokatisë për të Rinj,


më shumë

04.03.2024 | Ngjarje

Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) organizoi konferencën "Bridging the Western Balkans: Parliamentary Diplomacy for Regional Security and Euro-Atlantic…


më shumë

09.01.2024 | Ngjarje

Friedrich-Ebert-Stiftung ka kënaqësinë të paraqesë analizën politike për ndikimin rus dhe implikimet e luftës në Ukrainë për Ballkanin Perëndimor.


më shumë

19.12.2023 | Ngjarje

Më 19 dhjetor 2023, një diskutim i rëndësishëm u zhvillua në Gjakovë në lidhje me perspektivën e krijimit të Fondit Sovran të Republikës së Kosovës.


më shumë

07.12.2023 | Ngjarje

Nga 7 deri më 9 dhjetor 2023, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) organizoi seminarin e saj të parë për Alumni për Programin e së Ardhmes së Ekonomisë…


më shumë

06.12.2023 | Ngjarje

Në fillim të dhjetorit 2023, një konferencë mbi Ndikimin e Liberalizimit të Vizave mbi Sfidat dhe Mundësitë për Bizneset në Kosovë u organizua nga…


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Kosovo

Rr. Pashko Vasa 23
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+381 (0) 38 600 108
info(at)fes-kosovo.org